til forside
 til innhold
Institutt for Person-sentrert Konsultasjon
 selvutviklingsgrupper  internutvikling med teambygging  samtalepartner for toppledere  samlivsterapi for par  (her er du)  evaluering og utvikling av styrer
Samtalegrupper for Single Personer
"Bli en lykkeligere singelperson"
eller "Finn din nye drømmepartner"

Dette er et tilbud til single personer som har behov for profesjonell støtte til å takle visse sider ved singellivet bedre. Noen problemstillinger kan være: Hvordan forholde seg til tidligere intime partnere? Hvordan utnytte den nye friheten til personlig utfoldelse som singel? Bør man satse på en "karriere" som singel på ubestemt fremtid, eller skal man benytte denne fasen til å forberede seg til et nytt partnerskap? Skal partnerskapet i tilfelle skje som særboere, samboere, eller ektefeller? Hvilke nyttige erfaringer kan jeg ta med meg videre fra mitt tidligere liv? Hvordan kan jeg bli tryggere i meg selv som singel person? Hva bør jeg legge vekt på å kultivere i en eventuell ny relasjon? Hvilke kvaliteter som person er aller viktigst - om man er singel, eller om man lever i partnerskap? Åpen/ekte/sjarmerende, varm/omsorgsfull/sjenerøs, empatisk/interessert i andre, selvstendig, attraktiv, troverdig, humoristisk, intitiativrik, kreativ, utholdende, risikovillig, besluttsom, nysgjerrig på Livet.

Dette er et av våre mest populære programmer.  Slike samtalegrupper er et tilbud til single personer som har behov for profesjonell hjelp til å takle visse sider ved singellivet bedre: Hvordan forholde seg til tidligere intime partnere? Hvordan utnytte den nye friheten som singel til personlig vekst?  Hvordan forberede seg på et eventuelt nytt partnerskap?  Osv.

år neste gruppe, SINGEL 17, møtes på onsdager kl. 17-20 i Bygdøy Alle 21, 2. etasje, 16/11, 23/11, 30/11, & 7/12 2011.
Kontakt professor Leif J. Braaten, spesialist i klinisk psykologi, på mobiltelefon nr. 9864 4373 for en gjensidig orienterende samtale.  Det tilbys først og fremst deltakelse i samtalegrupper, men også personlige konsultasjoner.

(Leif J. Braaten)

 
DESIGN © TERJE ENGE